vrijdag 12 maart 2010

patroon van oliver + s


Een tijdje geleden deze patronen op het internet gevonden. Het patroon is van een New Yorks ontwerpbureau, die leuke meisje én jongenspatronen ontwerpt.
Vorige week heb ik een kadobon van Happy stitches gewonnen en meteen maar het patroon besteld. Het patroon is geschikt voor 4-8 jarigen en bevat 2 soorten jurkjes.
Het resultaat volgt snel, want a.s. zondag ga ik naar een stoffenbeurs.
De patronen zijn te zien op: www.oliverands.com

woensdag 10 maart 2010

gehaakte plaid

Driekwart jaar geleden liep ik langs een tijdschriftenrek, toen mijn oog op deze plaid viel.

Het tijdschrift natuurlijk meteen gekocht en meteen begonnen. Nu ben ik bijna klaar en hoop snel het resultaat te laten zien.




maandag 8 maart 2010

wigwam


Een tijdje geleden kreeg ik een opdracht om deze wigwam weer te maken. Ik heb hem deze keer helemaal gestreept gemaakt en hem meteen opgestuurd. Daarom heb ik een oude foto met een zomers achtergrond gebruikt.

zondag 7 maart 2010

Weer een gat in een broek!!!!

Mijn zoon van vier houdt geen broek meer heel. Bij bijna al zijn broeken zijn de knieën kapot.
Ik heb altijd gezegd, ze krijgen géén kniestukken want die vind ik echt heel verschrikkelijk.
Maar nu moet ik er toch echt aan, want het kledingbudget raakt zo heel snel op.
Deze stukken heb ik erop gestreken, maar om ze toch nog een beetje "hip"te maken heb ik ze met de hand doorgestikt met een fel rood doorstikgaren.

dinsdag 2 maart 2010

Het boek kaleidoscope




Dit boek is van één van de ontwerpers van Melly & Me en stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Nu kun je het boek niet overal verkrijgen, daarom was ik ook verrast toen ik hem zomaar op internet tegenkwam. Ik heb hem daarom ook maar meteen besteld en vanmorgen is hij binnengekomen. Ik hoop de eerste resultaten snel te laten zien.